Spille på Woodland 2017?


I forbindelse med Woodland - Sound of Namsos 2017 vil det bli valgt ut noen artister som får sjansen til å opptre på en av byens scener.

For å være med på utvelgelsen må artisten/bandet registrere seg med en profil på nettportalen Muba: http://www.muba.no

Oppretting av profil gjøres ved å klikke på knappen 'Registrer deg':

Legg inn navn, adresse og brukernavn/passord eller bruk knappen for 'Registrer med facebook' for å gjøre registreringen enklere.


Neste steg er å opprette en artistprofil. Du vil få spørsmål om dette etter at bruker er lagt inn:Legg inn navn på artist, adresse, by etc. Velg også posterbilde, profilbilde etc.

Her kan man også benytte knappen 'Importer fra facebook' hvis man allerede har en artistprofil her.

Under fanen 'Media' er det viktig at man laster opp noen låter og linker til youtube-video slik at artisten kan vurderes på best mulig måte.

Minst en kontaktperson med tilhørende email-adresse må legges inn på fanen 'Kontakt'

Når artistprofilen er ferdig laget må man gå til 'SPILLESTED' og deretter velge 'Woodland':Trykk deretter på '+ Forespørsel' for å registrere interesse for å spille på Woodland 2017:Velg hvem forespørsel er fra (hvis man eventuelt har flere artister registrert) og hvem som er kontaktperson.

Skriv en kort tekst om hvorfor akkurat du/dere ønsker å spille på Woodland 2017.

Trykk deretter på 'Opprett forespørsel'.

En jury vil deretter gå gjennom alle forespørselene og trekke ut noen heldige vinnere som får mulighet til å spille på Woodland 2017.